Relatiegeschenken Almere

In sommige culturen is het vereist dat je een geschenk meeneemt wanneer je bij een ander op bezoek komt. In sommige bedrijfsculturen is dit hetzelfde verhaal. Relatiegeschenken geven met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop. Levert een enorme meerwaarde op bij het positioneren van je merk, het versterken van je imago en de band met de ontvanger. De impact van een relatiegeschenk overtreft dat van een advertentie of reclame. Mensen hebben namelijk al iets van je gekregen, wie houdt daar nou niet van?

NI-JA helpt jou om het perfecte relatiegeschenk te vinden voor elke doelgroep. Denk hierbij aan pennen, mokken, paraplu’s, schrijfmappen, sleutelhangers en zelfs een aantal coole gadgets! Deze kan je vervolgens gebruiken voor op beurzen en open dagen. Door deze manier van 1 op 1 communicatie toe te passen, creëer je een speciale band tussen de aanbieder (u) en de afnemer.

Door deze relatiegeschenken te gebruiken geneer je mond-tot-mond reclame, wat de merknaam op lange termijn zal versterken.

Dat u met een klein cadeau al het verschil kan maken bij een nieuwe klant is nu dus wel duidelijk. Ook zijn relatiegeschenken ideaal om loyaliteit op te bouwen. Als je dus graag een klant ook echt op lange termijn vast zou willen houden. Is dit de marketingtool wat jij nodig hebt om dit te realiseren. En klanten dus nog een hele tijd vast te houden.

Bij NI-JA bieden wij een breed assortiment aan geschenken. Ook hebben wij een heel aantal verschillende merken en prijsklassen. Bent u dus opzoek naar een bedrijf dat geschenken bedrukt in de regio’s Almere, Weesp, Bussum, Het Gooi of daarbuiten? Voel je altijd vrij om op bezoek te komen in de winkel of neem contact met ons op. Je kunt ook een kijkje nemen op ons Instagram account om te kijken waar we mee bezig zijn.