Borduren

Wij beschikken over onze eigen borduurmachines dat heeft als voordeel dat wij snel kunnen leveren en garant staan voor de beste kwaliteit.

 

Kleding borduren begint natuurlijk met een ontwerp en een kledingstuk. Op basis van het ontwerp maken wij een digitale borduurkaart waarop te zien is welke steken de borduurmachine gaat maken en uit hoeveel steken de borduring in totaal bestaat. Niet alleen het ontwerp, ook het te borduren textiel bepaalt hoe de borduring uiteindelijk wordt. Stoffen van zwaardere kwaliteit (bijvoorbeeld broeken, jassen en tassen) vragen om een andere aanpak dan lichtere materialen (bijvoorbeeld polo’s en t-shirts). Wij beschikken over meerdere borduurmachines om altijd het snelste te kunnen leveren.

 

Waarom borduren?

Borduren is geschikt op veel verschillende ondergronden. Denk aan Polo shirts, vesten, caps, badstof broeken etc. Een borduring is sterk, duurzaam en straalt luxe uit. Het fijne is dat met één keer instelkosten we het logo op meerdere posities kunnen borduren. Denk hierbij aan een borduring op de linkerborst van je jas en een borduring op de kontzak van je werkbroek bijvoorbeeld. Borduren is een duurzame manier om uw logo op textiel te laten stralen. Wij gebruiken uitsluitend polyester borduurgaren welke niet verkleuren of krimpen tijdens het wassen en drogen voor het beste resultaat.

 

Het ontwerp

In principe kunnen wij met alle bestanden werken. Let er wel op dat het bestand scherp genoeg is!  Verder ontvangen we graag alle informatie over hoe je het logo zou willen hebben. Bijvoorbeeld op de linkerborst, achterzijde, mouw, linker kontzak en niet te vergeten, hoe groot je deze borduring wenst.

 

Voordelen van borduren

  • Luxueuze uitstraling
  • Kleurechtheid uiterst hoogwaardig
  • Sterk en degelijk gaan lang mee
  • Kunnen gereinigd worden tot 95 graden
badtextiel
badtextiel
badtextiel

Juist voor kleding in de representatieve sfeer zijn directe borduursels uitermate geschikt. De heldere kleuren van de glanzende garens en het driedimensionale effect van een borduursel geven een kledingstuk een mooie luxueuze uitstraling. Tegelijkertijd zijn borduursels sterk en degelijk en gaan ze dus lang mee. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk. Een badjas of sporttas voorzien van een borduursel met uw naam en logo krijgt meerwaarde als promotioneel instrument. Ook T-shirts, sweaters, jassen en caps kunnen worden geborduurd om als reclameproduct te worden ingezet.

 

Voordelen van borduren

  • Luxueuze uitstraling
  • Kleurechtheid uiterst hoogwaardig
  • Sterk en degelijk gaan lang mee
  • Kunnen gereinigd worden tot 95 graden