Kleding Bedrukken Almere

Het aanbrengen van een logo kan op verschillende manieren. Zo is het een optie om de kleding te laten bedrukken. Wanneer wij bedrijfskleding bedrukken gaat het al snel over een transfers of zeefdruk. Een logo op kleding kan bijvoorbeeld voor bedrijfskleding, promotiekleding of sportkleding. Wanneer je wil bedrukken voor dagelijkse kleding of bedrijfskleding, raden wij aan om transfers met een speciale lijmtechniek te gebruiken. Dit adviseren wij omdat deze kleding bijvoorbeeld industriële was processen moeten doorstaan. Voor promotie gerelateerde kleding adviseren wij om voor de zeefdruk te gaan. Omdat deze kleding vaak in hogere oplage gedrukt wordt. Sportkleding behandelen wij ook anders. Hiervoor gebruiken wij namelijk transfers waar veel rek in zit. Zodat de bedrukkingen op de sportkleding mooi blijven zitten.

Wij hebben dus voor elk project, elk materiaal en elke wens een oplossing die passend en effectief is. Bij andere partijen moet je vaak heel lang wachten voordat je bestelling gereed is. Bij NI-JA is dit niet het geval. Wij bespreken eerst de wensen met u en komen daarna snel met een advies. Zodra dit allemaal geregeld is beginnen wij snel met het produceren van uw order. Doordat wij van tevoren alles hebben doorgesproken, verloopt het gehele drukproces veel sneller. En is voor beide partijen het eindresultaat al bekend.

Het maakt niet uit of de kleding als vrijetijds, sport of bedrijfskleding gebruikt wordt. Het resultaat blijft lang en mooi zitten. Bij NI-JA bieden wij een breed assortiment aan kleding. Ook hebben wij een heel aantal verschillende merken en prijsklassen. Bent u dus opzoek naar een bedrijf dat kleding bedrukt in de regio’s Almere, Weesp, Bussum, Het Gooi of daarbuiten? Kom op bezoek in de winkel of neem contact met ons op. Je kunt ook een kijkje nemen op ons Instagram account om te kijken waar we mee bezig zijn.