Bedrukken

Het aanbrengen van een logo kan bij ons op verschillenden manieren. Bij NI-JA Textielgroep bedrukken wij het logo vaak op de materialen. Bij bedrijfskleding bedrukken gaat het logo al snel over transfers of zeefdruk. Denk aan een logo op bedrijfskleding, promotiekleding of sportkleding. Bij dagelijkse kledingstukken of bedrijfskleding, die industriële wasprocessen moet doorstaan, gebruiken wij sterkere transfers met een speciale lijmtechniek. Voor bijvoorbeeld promotiekleding of grotere aantallen wordt zeefdruk vaker gebruikt. Voor sportkleding hebben wij weer een andere methode. Hiervoor gebruiken wij speciale transfers waar veel stretch in zit, zodat de bedrukkingen op de sportkleding ook mooi meegaan tijdens het sporten.

Bij ons is er dus voor elk project, voor elk materiaal, elk soort textiel en voor elke toepassing een geschikte methode om uw kleding het beste te laten bedrukken en om deze de beste look te geven die u in gedachte heeft.

Het totale aanbod van drukmethodes is enorm groot. Daarom willen wij u graag adviseren. Bij veel bedrijven moet u extreem lang wachten totdat uw bestelling gereed is. Bij NI-JA Textielgroep is dit niet het geval. Wij bespreken eerst met u welke drukmethode perfect bij uw order aansluit en geven dit advies razendsnel. Daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling en zorgen wij ervoor dat u niet te lang hoeft te wachten. Doordat wij van tevoren hebben besproken welk drukmethode er wordt gebruikt, zal u niet teleurgesteld zijn in het resultaat. Wij zullen uw bedrijfskleding bedrukken, zodat het uw bedrijf een professionele uitstraling geeft. Het maakt niet uit of het als bedrijfskleding, promotiekleding of sportkleding gedragen wordt. Onze bedrukkingen blijven mooi en lang zichtbaar.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over het bedrukken van kleding? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken.

Meer uitleg over de verschillende drukmethodes wordt hieronder weergegeven.