Kleding borduren Almere

Bij NI-JA Textielgroep Borduren wij op verschillende materialen. Soms is dit een betere optie dan bedrukken.

Borduren eigenlijk her versieren van materiaal met naald en draad. Dit kan op elk materiaal en geeft gelijk de indruk dat het geborduurde logo er echt uitspringt. Borduren kan in verschillende kleuren en hierdoor kan je dus veel variëren. Het borduren is een kunst die al bestaat sinds de mens kleding leerde te bedrukken Over de hele wereld wordt deze techniek gebruikt om kleding te versieren.

kleding Borduren kan op verschillende manieren. Daarom vinden wij het ook een fijne techniek om te gebruiken. Op bepaalde materialen kan je namelijk niet bedrukken. Dan is het gebruiken van een borduursel een goede oplossing. Ook zijn borduringen zijn enorm sterk, duurzaam en stralen luxe uit.  

Dat borduren duurzaam is vinden wij ook belangrijk. Wij denken namelijk zo veel mogelijk mee bij het verbeteren van het milieu. Doordat de kleding zo langer mee gaat, hoef je minder vaak kleding weg te gooien. Ook gebruiken wij speciale materialen die niet verkleuren en/of krimpen tijdens het wassen.

Bij het aanleveren van logo’s om te borduren is het belangrijk dat het bestand scherp genoeg is. Ook ontvangen wij graag meer praktische informatie. Denk hierbij aan zaken als; Wil je het logo po de linkerborst, achterzijde, mouw, of achterzak. En als laatst, hoe groot moet de borduring worden?

Voordelen van borduren; Kleding ziet er beter en luxer uit, De kleuren matchen altijd, Gaat lang mee.

Bij NI-JA bieden wij een breed assortiment aan kleding. Ook hebben wij een heel aantal verschillende merken en prijsklassen. Bent u dus opzoek naar een bedrijf dat borduurde kleding maakt in de regio’s Almere, Weesp, Bussum, Het Gooi of daarbuiten? Kom op bezoek in de winkel of neem contact met ons op. Je kunt ook een kijkje nemen op ons Instagram account om te kijken waar we mee bezig zijn.