Promotiekleding

Ook voor promotiekleding kan je bij ons terecht! Bij ons vind je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is, maar ook nieuwe items die inspelen op de nieuwste trends. Het complete assortiment voor zowel dames, heren en ook kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is ruim op voorraad. 

 

De merken die wij verkopen vallen op door de kwaliteit, dit is goed voor intensief gebruik in combinatie met de goede prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van onze leveranciers geven de gebruiker eindelozen mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt er voor dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look. 

 

Wat is promotiekleding? 

Promotiekleding wordt gedragen op bijvoorbeeld events. Door middel van promotiekleding ben je zichtbaar en herkenbaar voor bezoekers. Promotiekleding is te krijgen in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts, truien en jassen. De promotiekleding kan bedrukt worden met logo’s en tekst. Wij een trui, jas of t-shirt het meest aan. Mensen kijken namelijk als eerst naar een bovenkant. 

 

Onze leveranciers

Bij ons zijn alleen de artikelen te vinden van de beste leveranciers. Onze leveranciers zijn: Clique, ID, Printer, Santino, Lemon&Soda en nog vele andere merken.