Promotiekleding Almere

Op evenementen komen een hoop mensen bij elkaar. Wanneer de bezoekers van een evenement aansluiten op jouw doelgroep, is dat het ideale moment om promotiekleding in te zetten en daarmee je doelgroep te bereiken.

Je zou kunnen kiezen voor een rolbanner, maar die blijft vaak maar op 1 plek staan. Medewerkers lopen vaak rond over het hele terrein en zijn dus ideaal om een groter bereik te genereren. Door promotiekleding aan te trekken ben je een lopend visitekaartje van je bedrijf. Dit is dus erg goed voor de naamsbekendheid.

Dat promotiekleding een handige tool is, is nu dus overduidelijk. Jij en jouw medewerkers zijn zo dus het visitekaartje van je bedrijf op een evenement. En zo ben je herkenbaar. Er is heel veel mogelijk op het gebied van Promotiekleding. Denk hierbij aan; T-shirts, Hoodies, Truien, vesten, etc. Wat belangrijk is om te weten is dat mensen eerst naar de bovenkant kijken. Zorg er dus voor dat de bedrukkingen zichtbaar zijn op ooghoogte.

Denk bij het bedrukken aan: Logo, Bedrijfsnaam, Event naam, Functie, Slogan of een Leuke pay-off

Ook kan je bedrijfskleding weggeven aan bezoekers van het evenement in kwestie. Hierdoor creëer je gelijk een band met de bezoeker, omdat hij/zij een cadeau krijgt. Hierdoor blijft je bedrijf langer hangen in het hoofd van de bezoeker, omdat hij/zij het kledingstuk nu vaker langs ziet komen. Zelfs na het evenement. Ook kan je bijvoorbeeld de promotiekleding exclusief maken voor een beperkt aantal bezoekers. Dit genereert vraag, omdat mensen altijd net datgene willen wat ze niet kunnen krijgen. Dit heeft ook weer een positief effect op de naamsbekendheid van het bedrijf.

Bij NI-JA bieden wij een breed assortiment aan kleding. Ook hebben wij een heel aantal verschillende merken en prijsklassen. Bent u dus opzoek naar een bedrijf dat promotiekleding maakt in de regio’s Almere, Weesp, Bussum, Het Gooi of daarbuiten? Kom op bezoek in de winkel of neem contact met ons op. Of bezoek ons Instagram account en zie waar we mee bezig zijn.