Promotiekleding

Ook voor promotiekleding in Almere kan je bij ons terecht! Bij ons vind je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is, maar ook nieuwe items die inspelen op de nieuwste trends. Het complete assortiment voor zowel dames, heren en ook kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is ruim op voorraad. 

 

De merken die wij verkopen vallen op door de kwaliteit. Dit is goed voor intensief gebruik in combinatie met de goede prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van onze leveranciers geven de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt ervoor dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look. Dit oogt over het algemeen veel professioneler wanneer je ergens aankomt. Mensen die hetzelfde dragen stralen verbondenheid uit. 

 

Wat is promotiekleding? 

Promotiekleding wordt gedragen op bijvoorbeeld events. Door middel van promotiekleding ben je zichtbaar en herkenbaar voor bezoekers. Promotiekleding is verkrijgbaar in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts, truien en jassen. De promotiekleding kan bedrukt worden met logo’s en tekst. Wij raden een trui, jas of t-shirt het meest aan. Mensen kijken namelijk als eerst naar een bovenkant en de informatie is zo op ooghoogte te zien. Zo kijkt een persoon er vaak tegenaan. En hoe vaker iemand iets langs ziet komen, hoe sneller het in het geheugen blijft hangen. Daarom is promotiekleding altijd een hele goede manier van marketing zonder dat je er wat voor hoeft te doen.

 

Onze leveranciers

Bij ons zijn alleen artikelen te vinden van de beste leveranciers. Onze leveranciers zijn Clique, ID, Printer, Santino, Lemon&Soda en nog vele andere merken.

Kom voor onze promotiekleding in Almere langs. Woont u verder weg? Neem dan contact met ons op.