Vrijetijdskleding

Hoge kwaliteitsartikelen, mooie decoratieve details en voorbehandelde materialen voor de klant die op zoek is naar een luxere uitstraling.

 

De Premium-collectie valt op door het gebruik van zwaardere kwaliteit in combinatie met een mooie mix aan materialen. De afwerking is goed en gedetailleerd en de prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld. Met de Premium kleding kunt u het beste uit de kleding en uw huisstijl halen. De Premium collectie is gemaakt om het beste uit iedere (werk)dag te halen. Deze collectie is zo comfortabel en modieus dat klanten hun werkkleding mee naar huis nemen. En daar zijn wij trots op!

 

Wil jij dus graag vrijetijdskleding bedrukken ? Dan ben je hier aan het goede adres. Twijfel niet om contact op te nemen, bij ons op bezoek te komen in de winkel of een kijkje te nemen op ons Instagram account.

 

Bij ons vindt u de beste artikelen van de beste leveranciers, zoals Clique, ID, Printer, Santino, Lemon&Soda en nog vele andere merken.

Hoge kwaliteits-artikelen, mooie decoratieve details en voorbehandelde materialen
Voor de klant die op zoek is naar een luxere uitstraling. De Premium-collectie valt op door het gebruik van zwaardere kwaliteit in combinatie met mooie mix aan materialen. De afwerking is goed en gedetailleerd en de prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld. Met de Premium kleding kunt u het beste uit de kleding en uw huisstijl te halen. De premium collectie is gemaakt om het beste uit iedere (werk)dag te halen. Deze collectie is zo comfortabel en modieus dat klanten hun werkkleding mee naar huis nemen. En daar zijn wij trots op!
Bij ons vind u de beste artikelen van de beste leveranciers zoals; Clique, ID, Printer, Santino, Lemon&Soda en nog vele andere merken.

Catalogus link:
Tricorp: https://www.tricorp.com/data/uploads/documents/TRICORP%20PREMIUM%20LOOKBOOK.PDF
sevensee:
ID: