Badtextiel & Caps

Wij heten u welkom in de wereld van badstof, in een nieuwe collectie in een nieuw formaat brochure. Dit jaar presenteren we onze organische badstofcollectie, omdat duurzaamheid van het grootste belang is in 2021! De organische collectie is GOTS-gecertificeerd en bestaat uit handdoeken en badjassen in verschillende kleuren en maten. Onze bamboe-collectie is verbeterd van 50% tot 75% bamboe, waardoor de artikelen nog duurzamer en zachter zijn.

 

Bij ons vindt u de beste artikelen van de beste leveranciers, zoals The One Toweling, Beechfield en nog vele andere merken.

Wij heten u welkom in de wereld van badstof, in een nieuwe collectie in een nieuw formaat brochure. Dit jaar presenteren we onze organische badstofcollectie, omdat duurzaamheid van het grootste belang is in 2020! De organische collectie is GOTS-gecertificeerd en bestaat uit handdoeken en badjassen in verschillende kleuren en maten. Onze bamboe-collectie is verbeterd van 50% tot 75% bamboe, waardoor de artikelen nog duurzamer en zachter zijn.

 

Bij ons vind u de beste artikelen van de beste leveranciers zoals; the one toweling, bachefield en nog vele andere merken.

Catalogus link: