Representatief & Beveiliging

Werkkleding moet voldoen aan de veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent

Onze eis is meer dan alleen representativiteit. Wij zorgen ervoor dat u het beste uit iedere werkdag kan halen! Zonder comfort en bewegingsvrijheid worden professionals afgeremd. Wij hebben bij ons bedrijf gekozen voor een combinatie van 70% wol en 30% stretch polyester. Hierdoor wordt een representatieve uitstraling gecombineerd met een optimaal draagcomfort. Omdat perfect passende werkkleding een essentieel onderdeel is, bieden wij niet alleen een uitgebreide range aan verschillende maten, maar natuurlijk ook aan merken. Ook is het mogelijk om de bedrijfskleding op maat te laten maken. Iedere werknemer draagt dan perfect passende werkkleding. Hij of zij kan dan het beste uit zijn werkdag halen. Dit is dus uitermate geschikt als bedrijfskleding representatief en beveiliging.

 

Bij ons zijn alleen de beste artikelen van de beste leveranciers te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Tricorp, Greiff, Sevensee en Jams Harvest Frost en nog vele andere merken.

Interesse in onze bedrijfskleding representatief en beveiliging? Twijfel niet om contact met ons op te nemen of kom langs in onze winkel.

Wij eisen meer dan alleen representativiteit. Onze corporate is gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen. Zonder comfort en bewegingsvrijheid worden professionals afgeremd. Wij hebben voor corporate dan ook gekozen voor een combinatie van 70% wol en 30% stretch polyester. Hierdoor wordt een representatieve uitstraling gecombineerd met een optimaal draagcomfort. En omdat perfect passende werkkleding een essentieel onderdeel is van een representatieve uitstraling, bieden wij niet alleen een uitgebreide range aan verschillende maten, maar ook merken. Dit houdt in dat de bedrijfskleding op maat wordt gemaakt, zodat iedere medewerker met perfect passende werkkleding het beste uit iedere werkdag kan halen.

Bij ons vind u de beste artikelen van de beste leveranciers zoals; Tricorp, Greiff, sevensee en jams harvest frost en nog vele andere merken.

Catalogus link:
Tricorp:
Greiff:
Sevense:
James harvest :