Bouw & Industrie

Werkkleding moet voldoen aan de veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent

Als uw bedrijf ervoor kiest om bedrijfskleding voor bouw en industrie aan te schaffen, kiest u bij ons voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit, waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere sector haalbaar is. Wij kijken welke kleding het beste bij u past en bespreken samen met u de beste optie voor de bedrijfskleding. Wij gebruiken duurzame en innovatieve materialen voor de kleding. Onze leveranciers staan dan ook garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De ruime collectie die wij bij NI-JA Textielgroep hebben, is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan gebruikt worden voor verschillende functies binnen uw bedrijf. Binnen uw bedrijf geeft dit dus mogelijkheid om iedere werknemer op de werkvloer dezelfde gewenste uitstraling te geven die bij uw bedrijf past. Wij luisteren naar uw wensen en maken hier de gepaste kleding bij. Naast het feit dat bedrijfskleding passend is, straalt het ook professionaliteit uit. Zo weten mensen gelijk wie je bent en voor wie je werkt. Ook wordt het makkelijker als leverancier om iemand te vinden die je aanspreekpunt is. Je weet altijd wie bij wie hoort en ondertussen doe je ook nog een beetje aan marketing, zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen.

 

Bij ons vindt u alleen de beste artikelen, van de beste materialen en van de beste leveranciers, zoals Tricorp, Mascot, Jobman, Projob, Workman en nog vele andere merken. Neem nu gemakkelijk contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor de beste bedrijfskleding bij u op de werkvloer.

Benieuwd geworden naar onze bedrijfskleding voor bouw en industrie? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Catalogus link
MASCOT: https://papers.mascot.dk/mascot/en/assortmentguide/?page=1
TRICORP: https://issuu.com/tricorp/docs/13594_-_catalogus_15_-_lr_kleine_pd
PROJOB: https://view.joomag.com/projob-prio-projob-prio-2020-bnl-dutch/0201070001580735420?short
WORKMAN: https://www.workman.nl/media/files/WorkMan-Catalogus%202017.pdf