Horeca & Catering

Werkkleding moet voldoen aan de veiligheidseisen in jouw branche waarin je actief bent

De horeca kleding die u bij ons ontwerp verandert uw medewerkers helaas niet direct in toptalenten op de werkvloer. Een ding weten wij alleen wel, het is namelijk een feit dat veel toptalenten wel in onze kleding werken. Denk aan de meest getalenteerde en bekroonde chef-koks in Nederland. De kleding die wij voor uw bedrijf ontwerpen wordt niet alleen in de keuken gedragen. Onze kleding ziet u straks in uw gehele bedrijf. De kleding kan gebruikt worden door eerste kelners, serveerster, bartenders, hotelreceptionisten en iedereen die u in de werkkleding rond wil zien lopen. Wij werken met hoge kwaliteit, design dat de visie en missie van uw bedrijf weergeeft, functionaliteit en comfort. Wij willen de beste kleding voor uw bedrijf. Wij geloven erin dat met de juiste bedrijfskleding, wij de ervaringen van uw werknemers en het bedrijf kunnen verbeteren.

 

Bij ons vindt u alleen de beste artikelen, van de beste materialen en van de beste leveranciers zoal: Tricorp, Mascot, Jobman, Projob, Workman en nog vele andere merken. Neem nu gemakkelijk contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor de beste bedrijfskleding bij u op de werkvloer.

De horeca kleding verandert mensen niet ineens in toptalenten. Het is wel een feit dat veel toptalenten in onze kleding werken. Zoals de meest getalenteerde en bekroonde chefkoks in Nederland. De kleding  wordt echter niet alleen in de keuken gedragen. Onze kleding wordt ook gebruikt door eerste kelners, serveersters, bartenders, hotelreceptionisten en zorgpersoneel. Hoge kwaliteit, design dat de visie van uw bedrijf weerspiegelt, functionaliteit en comfort. Met de juiste bedrijfskleding verbeteren we de ervaring in uw parel.

 

Bij ons vind u de beste artikelen van de beste leveranciers zoals; Tricorp, BP, Greiff en nog vele andere merken.

Catalogus link:
Tricorp:
Greiff:
PB:
Halink: